Menu (restaurant)

[table caption=”Salad & Soup” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Edamame (V) Japanse Sojabonen;€ 4,50
Miso Soup (V) Lichte Bouillon van Misopasta, Zeewier en Tofu;€ 4,50
Chuka Wakame (V) Japanse Zeewiersalade;€ 5,00
Fresh Japanese Oyster (2st.) Verse Oesters met Yuzu-Wasabi Dressing;€ 7,95
Thai Larb Gai Salade met Kipgehakt, Geroosterde Pinda’s, Munt en Koriander;€ 8,95
Mchi Crab Salad Surimi Salade met Zoete Japanse Mayonaise en Balsamico Dressing op een Bedje van witlof;€ 10,50
Mchi Seafood Salad Frisse Papaya Salade met Gegrilde Coquille (2st.) en Garnalen (2st.) met Basilicum-Mayodressing;€ 11,50
Mchi Beef Carpaccio Ossenhaas Carpaccio met Huisgemaakte Basilicumdressing, Truffel-Mayonaise, Pijnboompitten en Parmezaanse Kaas;€ 13,50
[/table]

[table caption=”Sashimi & Sushi” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];[attr style=”width:20px”];[attr style=”width:60px”];[attr style=”width:20px”];Prijs[attr style=”width:60px”]
Maguro Tataki (4st.) Plakjes Rauwe Tonijn met een Korst van Zwarte en Witte Sesam met Misosaus;;;;€ 11,00
Sashimi Sake (3st.) and Maguro (3st.) Plakjes Rauwe Zalm en Tonijn;;;;€ 11,00
Nigiri Mix Mix van Geflambeerde Zalm (2st.), Tonijn (2st.) en Coquille (2st.);;;;€ 17,00
Spicy Tuna Roll Tonijn, Komkommer, Bosui en Pittige Mayonaise;4st;€ 6,75;8st;€ 13,00
Ebi Furai Roll Krokante Garnaal, Avocado, Tobiko Visei en Japanse Mayonaise;4st;€ 6,75;8st;€ 13,00
Crispy Spicy Chicken Roll Krokante Kip, Avocado, Wasabi Nori en Pittige Mayonaise ;4st;€ 6,75;8st;€ 13,00
Sake Avocado Roll Zalm, Avocado, Sesam, Groene Tobiko Visei en Japanse Mayonaise;4st;€ 7,50;8st;€ 14,50
Spider Roll Krokante Soft-Shell Krab, Avocado, Tobiko Visei en Unagisaus;;;8st;€ 17,50
Dragon Roll Uramaki Rol met Krokante Garnaal, Paling, Avocado, Unagisaus, Tobiko Visei, Sesam en Japanse Mayonaise;;;8st;€ 22,50
Flamed Salmon Roll Uramaki Rol met Krokante Garnaal, Geflambeerde Zalm, Avocado, Japanse Zeewier, Tobiko Visei, Sesam en Japanse Mayonaise;;;8st;€ 22,50
Surf and Turf Roll Uramaki Rol met Krokante Garnaal, Geflambeerde Ossenhaas, Bosui, Avocado en Unagisaus;;;8st;€ 22,50
Maki Sake/Maguro/Kappa (V)/Avocado(V) Keuze uit Zalm, Tonijn, Komkommer of Avocado;4st;€ 5,00;8st;€ 9,50
Vegetarian Roll (V) Komkommer, Avocado, Sesam en Japanse Mayonaise;4st;€ 5,50;8st;€ 10,50
[/table]

[table caption=”Steamed” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Steamed Oyster (1st.) Gestoomde Oester in Zwarte Bonensaus;€ 4,50
Steamed Scallop (1st.) Gestoomde Coquille met Knoflook en Vermicelli;€ 4,95
XO Prawn Siumai (4st.) Gestoomde Garnalenpasteitjes met XO Garnering;€ 8,50
Peking Duck Pancake (4st.) Pannenkoek met Eendenfilet, Komkommer, Lente-ui en Hoisin saus;€ 9,50
Steamed Alaska King Crab (± 250 gram) Gestoomde Kingkrab Poot met Knoflook en Vermicelli;€ 29,50
[/table]

[table caption=”Fried” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Vietnamese Springrolls (2st.) Kiploempia op Verse Munt en Sla met Zoete Chilisaus;€ 6,00
Vegetarian Springrolls (6st.) (V) Gefrituurde Mini Loempia’s met Zoete Chilisaus;€ 6,00
Ebi Furai (3st.) Krokante Garnalen met Huisgemaakte Mayonaise;€ 7,00
Gyoza (4st.) Japanse Kippendijen Pasteitjes;€ 7,50
Szechuan Chicken Wings (3st.) Kippenvleugels Gekruid in Shichimi Peper;€ 7,95
Tofu Teriyaki (V) Licht Gefrituurde Tofu in Teriyakisaus;€ 7,95
[/table]

[table caption=”Grilled” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Malaysian Pancake (V) Maleisische Pannenkoek met Kerriesaus;€ 5,50
Thai Gai Kor Rae (3st.) Kipsaté van Kippendijenfilet in Pindasaus met Kokossnippers;€ 7,95
Prawn saté (3st.) Pittige Garnalenspies Gemarineerd in Thaise Limoensaus;€ 8,95
Spicy BBQ Iberico saté (3st.) Pittige Ibericospies Gemarineerd in Aziatische kruiden;€ 9,95
Teriyaki Chicken Krokante Kippendijenfilet in Teriyakisaus;€ 9,95
Usuyaki Beef Biefrolletjes Gevuld met Lente-ui in een Lichte Japanse Sojasaus;€ 9,95
Wafu Steak (4st.) Ossenhaasplakjes met Droge Knoflook en Lichte Japanse Sojasaus;€ 10,95
Japanese Wagyu (± 100 gram) Japanse A5 Wagyu Rib-eye Steak ;€ 49,50
[/table]

[table caption=”Main Dish” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Teriyaki Salmon Roergebakken Zalmfilet in Teriyakisaus;€ 15,00
Thai Chicken Curry Pot Roergebakken Kippendijfilet met Koriander en Basilicum in Thaise Kerrie en Kokosmelk;€ 15,00
Szechuan Crab Licht Gewokte Soft-Shell Krab met Szechuan 5-Kruidenpoeder;€ 16,50
Mchi Style Bulgogi Beef Licht Gewokte Ossenhaas in Koreaanse Bulgogisaus op een Hete Plaat;€ 16,50
Korean Style Bulgogi Beef Dun gesneden Rib-Eye, Gemarineerd in Traditionele Koreaanse Bulgogisaus op een Hete Plaat. Apart met Sla en Koreaanse Sojabonen Saus;€ 16,50
Cantonese Roasted Duck Geroosterde Eendenfilet in Huisgemaakte Pruimensaus;€ 16,50
Hong Kong Steamed Seabass Gestoomde Zeebaarsfilet op een Bedje van Asperges;€ 16,50
Sizzling Truffel Lambsracks (3st.) Gegrilde Lamskoteletten in Huisgemaakte Truffelsaus;€ 18,00
Garlic and Chili Prawns (4st.) Drooggebakken Gamba’s met Krokante Knoflook en Chili Pepertjes;€ 18,00
Teppan Truffle Beef Gewokte Ossenhaas met Beukenzwam, Asperge, Selderij, Ui en Truffel op een Hete Plaat;€ 18,50
Buddha Stewpot (V) Stoofpot van Diverse Groenten Vermicelli en Tofu in Japanse Sojasaus;€ 14,50
Soy Meat Yellow Curry(V) Roergebakken Sojavlees met Koriander en Basilicum in Thaise Kerriesaus en Kokosmelk;€ 15,00
Soy Meat Bulgogi (V) Licht Gewokte Sojavlees in Koreaanse Bulgogisaus;€ 15,50
[/table]

[table caption=”Side Dish” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
White Rice (V) Gestoomde Jasmijnrijst;€ 3,00
Yaki Udon (V) Gewokte Japanse Udon Noodles met Shiitake, Uien, Paprika en Bosui;€ 5,50
Cantonese Fried Rice (V) Op Kantonese Wijze Gewokte Rijst met Ei, Paprika, Bosui en Uien;€ 5,50
Chinese Vegetable (V) Gewokte Choi-Sam met Knoflook en Wortel;€ 5,50
[/table]

[table caption=”Chef’s Surprise Menu” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Drie gangen Chef’s menu (from 2 pers.) ;€ 39,50 p.p.
Vier gangen Chef’s menu (from 2 pers.) ;€ 45,00 p.p.
[/table]

[table caption=”Dessert” delimiter = “;”]
Naam[attr style=”width:400px”];Prijs[attr style=”width:50px”]
Scoop of Ice with popping sugar Vanille, Chocolade, Citroen-sorbet of Kokosijs met Knettersuiker/ popping sugar;€ 3,00
Scroppino Italiaanse Cocktail van Vodka, Prosecco en Citroen Sorbet ijs;€ 8,00
Lemongrass Panna Cotta with Passionfruit Coulis Citroengras Panna Cotta met Passievrucht Coulis;€ 8,50
Triple Choc Treat Gelaagde zelfgemaakte Brownie met Hazelnoot en een bolletje Kokosijs/ Homemade Brownie with Hazelnut and a scoop of Coconut icecream;€ 8,50
Raspberry Cheesecake Huisgemaakte Romige Kwarktaart met Frambozen Topping;€ 8,50
Mango Bavarois Mango Bavarois met Witte Chocolademousse en rode vruchtendressing;€ 8,50
[/table]